0648670261 info@soskitenkat.nl
Igor

Igor

Geb: 10 oktober 2009

Igor heeft heel lang gezworven en gelukkig heeft iemand zich zijn lot aangetrokken en heeft ons gevraagd om hem op te nemen. Helaas zijn we er achter gekomen dat hij ziek (FelV) is en waarschijnlijk niet zo lang meer zal leven. Wij gaan hem deze laatste tijd lekker verwennen!

Oreo

Oreo

Geb: 1 mei 2016

Oreo is een kater die bij ons is gekomen omdat hij én diabetes én FiV heeft. Hierdoor kan hij niet meer geplaatst worden.

Renée

Renée

Geb: 15 mei 2016

Renee is een mooie en lieve maar schuwe poes die niet plaatsbaar is omdat ze chronische migraine aanvallen heeft, wat veel pijn veroorzaakt bij haar.

Dit is veroorzaakt doordat ze is aangereden door een auto, op deze manier is ze bij onze stichting gekomen, waar we haar migraine onder controle kunnen houden.

Riley

Riley

Geb: 15 juli 2021

Riley is een mooie zwart/witte kater die een tijd buiten heeft moeten zwerven. Hierdoor is hij de mensen gaan wantrouwen en we zijn nu heel druk om hem het vertrouwen weer terug te geven. Hier is wel tijd voor nodig, die gaan wij hem geven.

Katy

Katy

Geb: 14 juni 2017

Katy is een bange poes die mondjesmaat mensen vertrouwt. Helaas is ze een paar keer teruggebracht omdat de mensen geen geduld hebben en Katy heel lang nodig heeft om aan nieuwe dingen te wennen. Voor mensen die ze kent en voor katten die ze kent is ze heel lief.

Radja

Radja

Geb: 15 september 2021

Radja is een heel lief katertje die helaas steeds ziek is. Wij zijn aan het uitzoeken wat hem precies mankeert en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan. Tot die tijd blijft Radja in het pleeggezin.

Tommie

Tommie

Geb: 17 augustus 2012

Tommie is bij ons gekomen omdat hij diabeet is, daarnaast heeft hij ook last van blaasgruis en hiervoor heeft hij een speciaal dieet.

Pim (pernel)

Pim (pernel)

Geb: 19 juli 2021

Pim is een hele lieve kater, die vanaf het begin heel rustig was en nu heel erg ziek is. Wij zijn aan het uitzoeken wat er precies aan de hand is.

Bobby

Bobby

Geb: 16 augustus 2021

Bobby is een hele lieve en sociale kater. Op dit moment zorgt hij heel erg goed voor Pim. 

Amy

Amy

Geb: 8 mei 2008

Amy is een oude dame die heel erg graag aandacht krijgt. Ze heeft last van stress epilepsie en heeft 1 kleine nier. Hier heeft ze nu geen last van maar dat houden we goed in de gaten.

Stichting SOS Kit en Kat zet zich in voor alle katten.

Zo verzorgen wij ook katten die niet herplaatst kunnen worden.