0648670261 info@soskitenkat.nl
Coco en Thor

Coco en Thor

Geb: 10 oktober 2023 en 7 augustus 2023

Coco en Thor, 2 prachtige katten van ongeveer 6 maanden oud. Wat de een te veel heeft heeft de ander te weinig.
Coco is een vrouwtje die een onverzadigbare behoefte heeft aan aandacht en contact. Het liefst ligt ze de hele dag op je schouder. Ze springt vanaf de tafel, stoel of kast op je schouder, likt je gezicht en speelt met je haar.
Thor is een mannetje en vindt mensen maar raar en onvoorspelbaar. Hij speelt graag, alleen maar het liefst met Coco.
Thor laat zich niet aaien, hij komt zelf tot op kleine afstand bij je, hij eet wel uit je hand maar als je hem wil aaien deinst hij terug. Dat respecteren we en hopen dat als hij de tijd en rust krijgt dat hij op den duur toch ervaart dat aaien fijn kan zijn.
Maar mocht dat niet het geval zijn is dat ook oké.
Hij is een prachtige mooie kater en het is een genot om ze samen te zien spelen. Wat een energie!
Coco en Thor gaan dan ook alleen maar samen weg.
We zoeken een huisje voor ze waar men veel geduld, liefde en tijd heeft om ze te laten wennen.
We denken dat een huis met jonge kinderen niet zo geschikt is omdat Coco zomaar ineens in je nek kan springen.
Ze zijn nog niet plaatsbaar maar al wel te bewonderen en te reserveren.

Izzy en Pleun

Izzy en Pleun

Geb: 19 september 2023 en 20 juli 2023

Hoi mijn naam is Izzy en ik ben de vrolijke noot in huis. Mijn start was niet al te best maar langzaam aan krijg ik steeds meer vertrouwen mede dankzij de katten en de honden die hier wonen. Ik vind contact met mensen nog wel erg spannend maar dat gaat helemaal goed komen want ik ben een stoere meid. Graag wil ik samen met Pleun een plekje vinden. We vinden elkaar leuk en spelen graag samen. Pleun vind mensen ook nog wel eng maar samen willen we de wereld graag verkennen.
We kunnen bij andere katten en ook bij honden.

Merel

Merel

Geb: 1 april 2024

Kiekeboe, mijn naam is Merel en ik ben opzoek naar mijn gouden mandje. Ik heb al overal gekeken hier maar kan hem niet vinden, staat hij misschien bij jullie? Ik ben een lief meisje van net 6 weken maar er kan alvast kennis gemaakt komen worden. Ik mag alleen geplaatst worden als er ook al een kat woont anders voel ik mij zo alleen. Kom je snel kennis maken? Hopelijk tot snel. Liefs Merel