0648670261 info@soskitenkat.nl
River

River

Geb: 15 juli 2021

Hoi mijn naam is River, ik ben een meisje die buiten is gevonden en in het begin was ik super bang, nu begin ik mensen steeds interessanter te vinden vooral als er iets lekkers in de buurt is. Steeds vaker kom ik ook uit mezelf even bij mijn pleegmama buurten. 
Ik heb wel een vriendje of vriendinnetje (kat) nodig om mij aan op te trekken. Ook kan ik bij honden.
Als ik bij jou kom heb ik wel even de tijd nodig om te wennen.

Misty

Misty

Geb: 17 april 2021

Mijn naam is Misty en ik wordt in april 1 jaar oud en ben opzoek naar een fijn thuis waar ik de tijd krijg om te wennen, want ik kom van ver met veel angst maar die is een stuk minder hoor! Mijn pleegmama mag mij oppakken en dat vind ik stiekem best fijn, tijdens het klaar maken van ons eten ben ik de eerste die er is en om de benen van pleegmama kom kroelen en als het te lang duurt even voor haar zing om haar aan te sporen. Bij het uitdelen van de bakjes bedank ik haar uitvoerig met kopjes en zang. Ik vind het heerlijk om in de avond op de grote mand te liggen en tv te kijken. Ik heb een sociale kat nodig om mij aan op te trekken. Ik kan ook bij honden. Denk je mij te willen ontmoeten laat dat dan weten en hopelijk tot snel. Groetjes van Misty

Truus

Truus

15 april 2021

Truus is een mooie dame, ze vind aandacht leuk maar absoluut alleen op haar tijd. Ze heeft net 4 kittens gekregen en zal daar nog een tijdje voor zorgen. Daarna zoekt ze een huisje waar ze zich zelf kan zijn en waar ze naar buiten kan.

Feya

Feya

Geb: 5 mei 2020

Feya is een lieve dame die wel graag zelf aangeeft wanneer ze aandacht wil. Ze geeft haar grenzen duidelijk aan. Ze heeft nu 2 kittens waar ze voor zorgt en waar ze echt dol op is. Daarna zoekt ze een plekje waar ze lekker zichzelf mag zijn en waar ze naar buiten kan.

Feline

Feline

Geb: 15 april 2020

Feline is een hele lieve poes die graag aandacht krijgt. Ze heeft net 4 kittens gekregen en is daar heel dol op. Ze moet nu nog even voor ze zorgen maar daarna wil ze graag een plekje voor haarzelf. Ze wil wel graag naar buiten kunnen.

Mizzy

Mizzy

Geb: 15 april 2019

Mizzy is een hele lieve poes, die op dit moment voor 4 kittens zorgt en daar is ze heel druk mee en heel trots op. Als ze daarmee klaar is zoekt ze een huis waar ze naar buiten mag.